digital love

image33

Jag älskar den här bilden på något sätt. egentligen är jag inget heja-kate-fan men ibland så kommer det fram.
bara enkelheten i den här bilden är så snygg. Älskar bilder som utstrålar att personen inte alls bryr sig om hur den ser ut men ändå är sådär äckligt jävla snygg. Jag önskar att jag hade minituttar, jag gör verkligen det. Inte för att jag har värsta melonerna men jag vill ha små myggbett bara. Läste någon bok när jag var liten av Sören & Anders, författarna till bland annat Sune och Bert, jag tror det hette Tuva-Lisa. Hon sa att hennes tuttar var som två eksem över magen. Sådana tuttar vill jag också ha, två eksem över magen haha!
nog pratat om tuttar, väntar fortfarande med en update om vad Michaela köpte i Stockholm igår, spännande.

love/L

tickets to hell

hello folks!
tjejhäng hos S just nu, kanske drar vidare ut i natten. Michaela som idag har varit i huvudstaden har shoppat för fullt, allting inne på monki. Kläderna kommer hon visa upp lite senare, hoppas jag?!?!?!
det var allt för nu, love L&M

make love

image32

hej kära läsare, jag är dum i huvudet. det är 10 minus grader och jag tar av mig byxorna och sätter mig i snön för att få en bra bild som visade sig att inte ens bli bra. kul! haha. vad gör man inte för er gullungar!
bilden är tagen av min kära vän Malin.
Imorrn ska micha till estocolmo och shoppa loss, hare fett och köp mycket. kul med folk som har pengar, önskar jag var en av dom!

yours truly
Lisa

crocodile shoes

image31

Som sagt är 90-talet tillbaka, men jag vet inte riktigt om jag tänker satsa på det fullt ut? HAHA, detta kort är så komiskt. Följ aldrig trender slaviskt, det vill jag säga med den här bilden.
sköt om er / L

i eat all day and i now i am fat

det här är lite komiskt, att vi inte kan sköta våran blogg lisa?!
vi får tänka på den som om det vore ett barn eller ett litet djur, då kanske vi blir mer hängivna..
I varje fall, Lisa är i götet med sin moder och jag är kvar i stan. Ska snart kila i väg ner på stan för att käka och sedan ska jag på min första arbetsintervju någonsin (!) Jag vill verkligen ha jobbet, verkligen.
Jag måste ha det.
Jag ska ha det.
Jag ska ta det!
Önska mig lycka till!

ha det gött!
M


a night out

Well, back on track.. snart utgång..
själv har jag på mig en spetsklänning och en jeanskjol med hög midja och svarta strumbraxor och min sköna, oversizade kofta. ska blir trevligt. L håller fortfarande på att bestämma sig för vad hon ska ha för kläder på sig..
hon får baske med skynda sig, bussen går snart! hehe
jaja ska väl kila, vi hörs!
M

Walk into the jaws of hell

image30
Dålig uppdatering från min sida. Förlåt. Skyller på för lite tid att spendera här. Antagligen stämmer det inte men det hör inte hit.
Bjuder på en bild från förra helgen(?) (hoppas det är ok att lägga ut din mage så här, hehe)
paranteser är bra.
Just nu sitter jag i skolan.
På lovet chillade jag mest, hann med att åka lite skidor också, inte helt fel..
Köpt en ny jacka, svart parkas.. ni får nog se den så småningom. Har även fått ett par skor, vita tygskor. Alltid bra att ha. Mina vita converse är inte vita längre, snarare bruna. Ska väl tvätta dem nångång då jag känner för att förstöra dem.. hehe
jaja ordbajsa är grejen. Ville mest säga att jag lever, mer än så är det inte.. lever, ja.
hehe
Vi hörs!
Puss
M











why do you stay at home a night like this?

image29

Gillade den här bilden på något sätt, den var mystisk. Igår var det fest så idag känner jag mig ganska trött. Michaela tog en outfit bild på mig så jag hoppas att den åker in i datorn snart. Jag lånade en rutigkjol av M och jag älskar den, till det hade jag ett vitt linne och en svart stor kofta bara, enkelt med snyggt. Mcbootsen är ju givna!

PUSS lisa

RSS 2.0