Easy rumble, easy fall. I get up on easy love

image19
ångrar att jag inte köpte kavajen jag hittade på brödet & fiskarna.. det är ju så snyggt!
Förlåt för dålig uppdatering men det ska bli ändring på det. antagligen blir det lite rockbjörnenbilder som laddas härnäst. f
örövrigt rullar allt på som vanligt. helgen var trevlig trots en viss incident. nu är det dags för redigering av bilder.

so long!
M

"barn är dumma i huvudet"

image18
Förlåt för dålig uppdatering, men jag är trött och skolan tar tid och suger musten ur en. Jag vill ha en fin tisha att bara glida runt i. Gärna en från youreyeslie. Har hunnit med att köpa två par nya skor, eller fick dem egentligen av mamma men det hör inte hit. Bilder kommer väl upp imorgon förhoppningsvis, om jag hinner med det.
Imorgon är det teater som gäller, Mac Beth. Hoppas det blir nice.
Nu ska jag nog ta och sova.
Godnatt sverige / M

it's true

image16

Idag har jag mest haft fula trasiga med ack så mysiga kläder på mig, så jag visar en gammal dagens.
Klänning - H&M
Hårband - H&M
Strumpbyxor - också H&M (borde bli sponsrad)


No surprises

image13image14
Bättre sent än aldrig, eller hur var det? Det var väl förra veckan vi drog ner mot staden. L hittade en fantastisk klänning, ger mig känslor av mammas student outfit, nästan! Själv hade jag dragit på mig mammas härliga skor som jag tagit över, mammas(igen!!) gamla jacka, underbart röd och varm. Under har jag på mig en egensydd klänning eller fodral. Stumpbyxorna vet bara gud vart dem kommer ifrån. Lisa får väl själv beskriva sin outfit när hon har tid.
image15 
Jag är så sjukt sugen på en fungerande skivspelare, har massa lp-skivor som ligger och väntar på att bli spelade. För övrigt så väntar jag på att myrorna ska flytta in till centrum, har dock inte riktigt funderat på hur bra det är. Antagligen kommer det bli mycket mer folk som besöker dem det resulterar i svårt att hitta de bästa kapen. Dock är det ju väldigt skönt om man ser det rent transport mässigt.

Imorgon blir det att leta någon fin festblåsa till lördag, ska även hämta ut biljetter!:)

Men iallafall, det ska läggas upp mer bilder och det kommer, layouten ska väl också fixas inom en snar framtid, det gäller bara att hitta tiden, just nu händer det lite för mycket.

Nu ska jag dricka thé och ha det gott.
Sov gott Sverige!
/M

Planet Telex

Sitter i skolan nu, förlåt för den dåliga uppdateringen, men som sagt, skolan har kickat igång och kan väl inte annat än säga att det tär på en. Jag vill bara vara ledig och festa, bara umgås med vänner med lite vin.
Lovar att det kommer lite bilder senare ikväll när jag kommer hem.
Just nu har jag rätt mycket att göra så, det här får vara allt så länge.
NU har jag massa fakta att leta reda på.
men jag lever iallafall.


/M

give me your heart and i will give you my soul

image11

Partysuget börjar komma igång igen efter i fredags, känner att jag håller på att framkalla ett starkt beroende.
Sorry att uppdateringen har varit så kass men det är mycket som händer just nu. SKa väl ta oss i kragen snart och skriva ett nytt inlägg, kanske en dagens.

God natt /L&M

Bild - cobrasnake

party party

ja nu sitter vi hemma hos L, en gammal klasskompis till mig (lisa) och till michaela också.
vi lägger upp bilder imorrn kanske, kanske en dagens.
snart blir det party, vi får se var vi hamnar.
vi bubblade nyss och det var oehört trevligt, massor med bastu och bubbelpool och dricka. Jag och Micha hade ett sentimentalt prat om hur vi blev vänner och hur vi har fört samman våra vänner. Om vi inte hade träffat varandra på skolavslutningen i åttan så hade vi kanske inte suttit här idag med våra vänner samlade i en bubbelpool.
Vi sitter och kollar lite på sex and the city och förfestar, det kommer att bli skit bra.

/L&M

inspiration

image7
image8image9image10

Livet är en fest. Gillar känslan Cobrasnake får fram i dessa bilder. Dom andas perfektionism och massor med inspiration.
Idag har jag och Micha hängt på stan ett tag och mest kollat runt. Jag har inte så mycket pengar kvar efter nyår men Micha slog till på en svart, oversizad kofta från Cheap Monday, visar den nog imorgon, eller lite senare.
Annars var det rätt öde på stan, längtar tills allt skit på julrean försvinner och vårnyheterna strömmar in i butikerna.
Imorgon blir det bubbel med goda vänner och med massor med goda och lyxiga drinkar, ska bli super trevligt hehe. Känns inte så roligt nu att klämma sig i en bikini såhär efter all julmat, det blir ungefär som att stoppa ner en arg anna book i en våtdräkt men vad gör man inte.

Dagens låt och morgondagens låt (perfekt att lyssna på medans vi bubblar)
Bee gees - how deep is your love


Nyår

Nyår spenderades först hemma hos S, mycket trevligt, förfestade lite och så. Drog vidare ner mot stan, för att fira tolvslaget med resten av eliten. Mycket trevligt, träffade många gamla vänner. Drog sedan hem till L, där vi festade vidare till morgonkvisten. fett nice! Vinet flödade och vi var helt oslagbara. En mycket trevlig kväll och 2008 startade mycket bra! Vi ser framemot ett nytt härligt år, med nya härliga trender.
image4
M (t.v)
Klänning - H&M
Lackskärp - gammalt som gatan
Lacktights - gina
armband - glitter
mask - Lisas design

Till det bar jag en svart kofta, köpt i London och ett par high heels och en svart jacka,.

L (t.h)
Klänning - AA (american apparel)
strumpisar - Åhlens
Mask - Min design

Till det bar jag en silvrig kofta också köpt i London, mcboots från wedins och en svart jacka.

Längst till höger ser ni våran vän L sitta. I framtiden kommer hon synas som modell, bland annat för checkthis collection. Vi kommer visa våra kreationer så småningom.

Ha en sjukt trevlig kväll!
/L&M

We´re here!

Äntligen, som ni har väntat. Vi är här!
I den här bloggen kommer ni få se våra kreationer och få inblick i våra spännande och händelsrika liv.
Idén till den här bloggen har funnits länge men det är inte förns nu detta går i uppfyllelse. 
 
Michaela är en väldigt kort och behändig kvinna. Hon är så kort att hon förmodligen kommer att kunna åka på barnbiljett på bussen livet ut. Stilmässigt så är Michaela en väldig blandning, man vet aldrig vad hon ska dyka upp i för outfit här näst, alltid lika spännande och inspirerande varje gång vi ses. Hon kör sin egen stil, blandar gärna secondhand och vintage med lite dyrare märken.
När du umgås med Michaela så kommer dina mest kreativa och fantasifulla sidor fram, varje gång vi ses så resulterar det i antingen en teckning, en sång eller ett nytt klädesplagg. På fritiden så spelar hon innebandy (tro det eller ej) och jag vill även upplysa er om att hon nyligen fått tandställning. Efter att ni har läst det här så kommer alla gå runt med tandställning, Michaela är en riktig trendsättare. Förövrigt så är hon världens bästa människa, skitsnygg, smart och alldeles alldeles underbar.

image2

Klänning - fynd ur mammas garderob *glad*
Nördglajjor - pappas gamla
Leggings - gina
Hår - mitt gamla
Fluga - sytt själv (checkthis)


Lisa Fröjd, ja vad ska man säga, jämfört med mig är hon lång. Lisa passar i allt, hon kan bära upp varje trasa och få den att se snygg ut. Lisa förvandlar fult till snyggt! Hon gillar att hitta nya sätt att bära kläder på, mode och fashion är en av hennes intressen. Hon gillar att hänga med men kör hellre sitt eget race. Hon har alltid snygga kläder på sig, vare sig hon är hemma eller ute och festar. Lisa tar alltid fram min kreativa sida när vi ses, vi lyfter fram varandras kreativa sidor och skapar, kläder, sånger, ja listan är lång men inte lika lång som Lisa.
Ni kommer få se bilder på lisa här, och ni kommer garanterat inte bli besvikna, Lisa är snygg, drop-dead-gorgeous, bär upp allt i perfektion! Men framförallt är hon snäll, inte snäll snäll, men snäll och ja, underbar.
Och vi skrattar när vi är tillsammans, det är roligt.
image3
Lisa
Turban, kjol -
sytt själv (checkthis)
Jacka - minimarket (i wish!!!)
Klänning (under) - AA
Strumbraxer - H&M

/ L&M

RSS 2.0