We´re here!

Äntligen, som ni har väntat. Vi är här!
I den här bloggen kommer ni få se våra kreationer och få inblick i våra spännande och händelsrika liv.
Idén till den här bloggen har funnits länge men det är inte förns nu detta går i uppfyllelse. 
 
Michaela är en väldigt kort och behändig kvinna. Hon är så kort att hon förmodligen kommer att kunna åka på barnbiljett på bussen livet ut. Stilmässigt så är Michaela en väldig blandning, man vet aldrig vad hon ska dyka upp i för outfit här näst, alltid lika spännande och inspirerande varje gång vi ses. Hon kör sin egen stil, blandar gärna secondhand och vintage med lite dyrare märken.
När du umgås med Michaela så kommer dina mest kreativa och fantasifulla sidor fram, varje gång vi ses så resulterar det i antingen en teckning, en sång eller ett nytt klädesplagg. På fritiden så spelar hon innebandy (tro det eller ej) och jag vill även upplysa er om att hon nyligen fått tandställning. Efter att ni har läst det här så kommer alla gå runt med tandställning, Michaela är en riktig trendsättare. Förövrigt så är hon världens bästa människa, skitsnygg, smart och alldeles alldeles underbar.

image2

Klänning - fynd ur mammas garderob *glad*
Nördglajjor - pappas gamla
Leggings - gina
Hår - mitt gamla
Fluga - sytt själv (checkthis)


Lisa Fröjd, ja vad ska man säga, jämfört med mig är hon lång. Lisa passar i allt, hon kan bära upp varje trasa och få den att se snygg ut. Lisa förvandlar fult till snyggt! Hon gillar att hitta nya sätt att bära kläder på, mode och fashion är en av hennes intressen. Hon gillar att hänga med men kör hellre sitt eget race. Hon har alltid snygga kläder på sig, vare sig hon är hemma eller ute och festar. Lisa tar alltid fram min kreativa sida när vi ses, vi lyfter fram varandras kreativa sidor och skapar, kläder, sånger, ja listan är lång men inte lika lång som Lisa.
Ni kommer få se bilder på lisa här, och ni kommer garanterat inte bli besvikna, Lisa är snygg, drop-dead-gorgeous, bär upp allt i perfektion! Men framförallt är hon snäll, inte snäll snäll, men snäll och ja, underbar.
Och vi skrattar när vi är tillsammans, det är roligt.
image3
Lisa
Turban, kjol -
sytt själv (checkthis)
Jacka - minimarket (i wish!!!)
Klänning (under) - AA
Strumbraxer - H&M

/ L&M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0